hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

 

Stiri

L P S Sebes pregătită de prof Moga Petru

L.P.S. Sebes a câstigat campionatul fără nicio înfrangere

Echipa de fotbal a L.P.S.Sebes pregătită de prof.Moga Petru a devenit campioană judeteană la juniorii E (jucători născuti în anul 2004 si mai mici) competitie organizată de A.J.F. Alba.

L.P.S. Sebes a câstigat campionatul fără nicio înfrangere cu 4 jocuri terminate la egalitate din 12 echipe participate, într-o competitie echilibrată cu 5 echipe bine pregătite, unde câstigătoarea s-a decis în ultima etapă,

“Țin să felicit întrteaga echipă pentru dăruire si spiritual de luptă de care a dat dovadă pe parcursul campionatului. Generatiile de copii născuti în 2003 si 2004 au ridicat prestigiul L.P.S. Sebes si a municipiului Sebes începând din anul 2011 prin rezultatele obtinute la nivel judetean.

Sper să avem o comportare onorabilă si la etapa de zonă si în viitor să ne putem desfăsura linistit activitatea. Dacă unul din acesti copii va fi propulsat în sportul de performantă putem fi multumiti. Mihai Mincă fost elev al L.P.S. Sebes(actualmente portar la C.F.R. Cluj) ar putea fi un model. Multumirea este atunci când reusim să crestem oameni educati si de caracter”

Echipa L.P.S. Sebes a avut în lot urmărtorii jucatori: Ghenescu Sorin, Berghean Paul Iancu Rares, Stănilă Darius, Haprianu George, Lungu Andrei, Ghitan Sergiu, Galata Denis, Chicea Mihai, Chicea Tudor,  Drasovean Andrei, Albu Ioan,Grecu Dragos, Cibu Lucian,  Similie Alexis,Jugan Paul, Stanciu Tibi, Gall Tudor si Ispas Cristian.

Stanila Darius,  un jucator de perspectivă cu reale calitati pentru sportul de performanta.

În anul 2013 echipa de fotbal a L.P.S.Sebes a fost campioană judeteană la juniorii F (jucători născuti în anul 2004) competitie organizată în sala  Florin Fleseriu din Sebes iar în  2014 la Campionatul Sperantelor s-a clast pe locul III

DSC03453-1